Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

EUR/USD incotro?

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

EUR/USD se afla intr-un frumos canal crescator unde mediana a fost atinsa. Ce se va intampla acum?

Cum tehnica noastra preferata de trading este swing trading-ul nu vrem sa facem pronosticuri ci doar sa urmarim o tendinta.

Cei ce vor sa intre pe o pozitie de LONG ar trebui sa astepte un pull back tehnic pe un nivel de 1.4370-1.4310 cu un obiectiv 1.48

Cei ce se gandesc sa intre pe o pozitie de SHORT doua scenarii sunt prezente. Primul are o intrare la un nivel de 1.4860 cu 1.44 drept obiectiv urmat de 1.4310. Al doilea Scenariu este valabil doar daca o inchidere are loc sub 1.4440 iar obiectivul ar fi 1.4260-1.4310

Privid putin mai departe si Analizand putin si situatia internationala primul Scenariu de SHORT pare cel mai valabil.

 

EURUSD_05.06.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version