Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

MAN Group se pregateste sa revina in forta!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

MAN Group s-a inscris de cateva luni intr-un canal descrescator pe care nu reuseste sa-l sparga si sa revina la nivelul de acum 6 luni.

Incercarile pe care le-a avut in luna decembrie s-au soldat si ele cu un esec din cauza situatiei internationale si perioada de consolidare a continuat.

In situatia actuala MAN Group are de trecut o rezistenta pe termen scurt situata la nivelul de 111.70 GBp. Odata acest nivel spart obiectivul primar se situeaza undeva in jurul valorii de 120 GBp -121 GBp. O perioada de consolidare poate avea loc la incercarea de a trece acest nivel lasand calea deschisa pentru un a doilea obiectiv major si anume 131 GBp.

Cei care tranzactioneaza cu un risc minim pot astepta o retestare a canalului descrescator la nivelul de 95 GBp avand drept obiectiv 120 GBp -130 GBp.

CAC40

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Mai multe din această categorie: BMW situatie tehnica interesanta! »

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version