Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Dexia, pana unde? (partea a doua)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revenim la acest dosar, dosar pe care l-am urmarit de ceva timp.

Dupa acest an negru parca "apele" s-au mai calmat pentru Dexia. Investitorii incearca sa revina pe acest dosar.

Totusi, incertitudinea persista si atentia trebuie marita deoarece cursul Dexia este foarte speculativ.

Primul semnal LONG a fost dat de ieri si astazi tendinta se poate confirma.

0.38€ poate reprezenta o rezistenta pentru curs dar trecerea ei lasa calea deschisa spre un potential destul de indraznet.

0.65€ poate fi un obiectiv siplu de realizat dar atentia trebuie sa predomine deoarece dosarul este extrem de speculativ.

 StopLoss-ul este deja foarte indepartat si preferam pentru moment sa asteptam o eventuala revenire la un nivel de 0.25€ pentru initierea unei intrari LONG.

DEXIA

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version