Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Alcatel-Lucent: a fost odata ...

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A fost odata o actiune care in trecut era cea mai cautata actiune a anilor 2000.

Astazi Alcatel-Lucent sparge suport dupa suport si incearca sa se indrepte spre cel mai mic nivel istoris, undeva in jurul valorii de 0.90€.

Totusi cei agresivi pot incerca un trade dar tranzactia ramane putin riscanta.

Cursul este supravandut dar este fosrte greu de gasit un punct de intrare LONG bine definit. O intrare se poate face la nivelul psihologic de 1€ - 1.15€. Obiectivul este situat intre 1.36€ - 1.50€

 Stopul de protectie trebuie sa fie imediat in apropierea punctului de intrare, 0.98€ ar fi o foarte buna valoare.

O intrare SHORT se poate initia in cazul revenirii la nivelul mai sus amintit de 1.50€ cu obiectivul situat la 0.90€

 Stopul de protectie trebuie sa fie undeva pe la 1.55€-1.60€.

ALCATEL

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version