Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

ST Microelectronics, 4.67€ pusi la incercare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Actiunea ST Microelectronics este pusa la grele incercari in acest an. Dupa ce a pierdut mai mult de 50% in cateva luni cursul s-a stabilizat si incearca sa reintre intr-un trend crescator.

Analiza tehnica pe o perioada mai lunga ne arata ca toti indicatorii sunt supravanduti dar atentia trebuie sa predomine pentru un astfel de dosar.

4.67€ reprezinta nivelul mult asteptat de catre multi traderi care vor incerca o tranzactie in directia 5.20€, suport 2009 care intre timp a devenit rezistenta pe termen scurt.
Deci la nivelul mai sus amintit, 4.67€ daca o inversare de tendinta va avea loc putem viza 5.20€ cu un stop de protectie situat la 4.55€.
Daca insa inversarea de tendinta nu se confirma si cursul taie puternic si sigur acest nivel de 4.67€, atunci ne putem astepta la o intoarcere spre 4€ nivelul cel mai mic al anului.

STM

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version