Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

AGFA-GEVAERT in curand pe ecrane!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasata uitarii AGFA-GEVAERT pare sa se stabilizeze in jurul unui suport 2009 care pentru moment se dovedeste a fi unul foarte puternic.

Totusi minimul istoric pare sa atraga si el cursul spre 1.23€ Scenariu care este preferat de catre echipa Trader-Romania.

Intrarea pe o pozitie LONG este foarte aproape si vom iincerca sa speculam aceasta zona.

Cum?

Din punct de vedere weekly lucrurile stau destul de prost dar toti indicatorii se gasesc in zona de supravanzare. 1.20€ - 1.50€ reprezinta pentru investitorii pe termen lung o intrare LONG cu un prim obiectiv de 2.74€ - 3.57€.

Stopul de protectie trebuie sa fie pus foarte strans, 1.19€ ar fi un bun punct pentru pozitionarea acestui stop.

AGFA

 

In daily actiunea se pregateste pentru un pullback tehnic, in directia 1.95€ - 2.30€. Vom astepta un semnal de intrare LONG care sa reuseasca sa scoata cursul din aceasta zona de suport.

In concluzie, Trader-Romania.com pune un semnal de supraveghere pentru aceasta actiune.

AGFA

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version