Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Solvay, Rhodia cantareste greu!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dupa ce Solvay a achizitionat Rhodia si si-a vazut pretul actiunii micsorat cu aproape 50% revine in atentia noastra si nu numai.

Analiza tehnica ne arata ca nivelul actual la care se gaseste Solvay nu este unul de neglijat. Prudenta totusi deoarece Standard & Poor's Ratings Services a micsorat miercuri nota datoriei pe care o are grupul Solvay.

Dupa ce actiunea a scazut cu aproape 50% cursul si-a format un range in care oscileaza de cateva zile. 75€ - 80€ sunt cele doua limite care ne vor da informatii despre viitoarea directie pe care o va lua cursul pe termen scurt.

75€ reprezinta pragul inferior la care actiunea va intra intr-o noua corectie in directia 67€. Tranzactia este totusi periculoasa dat fiind perioada prin care am trecut. Oricum, cei agresivi pot incerca o intrare SHORT la spargerea acestui nivel.

80€ ar fi nivelul la care ne-am putea astepta la o revenire, cel putin tehnica, a cursului in directia 83€ - 86€. Stopul de protectie trebuie pus la nivelul mai sus amintit de 75€.

Totul, bineinteles, depinde de sentimentul si de directia pietelor internationale.

SOLVAY

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Mai multe din această categorie: « Dexia, pana unde?

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version