Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

GDF Suez inchidere decisiva!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cu toate ca a afisat rezultate foarte bune actiunea GDF Suez este supusa presiunii pietelor internationale care de aproape 2 luni sunt in continua scadere.

Investitorii abandoneaza incet, incet piata de actiuni dar tradingul pe perioada scurta ramane totusi interesant.

Robotii nostrii au scos la iveala nivelul la care se afla GDF Suez, nivel care nu este de neglijat.

Inchiderea de astazi poate da un semnal negativ pentru aceasta actiune dar nu pentru mult timp.

18.30€-18.70€ reprezinta un bun punct de intrare LONG pe perioada scurta cu un prim obiectiv 20.00€-20.40€
Stopul de protectie trebuie sa fie foarte strans si il vom fixa in caz de inchidere chiar si in time frame de 1h sub 18.30€
Acest Scenariu este cel preferat de catre echipa noastra si reprezinta o tranzactie destul de agresiva.

Totul, bineinteles, depinde de sentimentul si de directia pietelor internationale.

GDF SUEZ

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version