Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Alstom suport 2006-2008 pus la incercare!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Actiunea Alstom se gaseste la un nivel extrem de interesant unde suportul 2006-2008 este pus la incercare.

Inversarea tendintei este foarte probabila si de aceea oportunitatea unei tranzactii nu trebuie ratata.

Cum?

Cursul actual lasa calea deschisa unui obiectiv de 33.40€ cu o intrare prudenta si binenteles protejata cu un StopLoss la nivelul suportului 2006.

Trebuie sa luam in considerare si sentimentul actual care predomina pe pietele de actiuni deci intrarea o vom face in cazul unei stabilizari a indicilor internationali si a indicelui francez, in special.

28.50€-29€ reprezinta un foarte bun punct de intrare LONG cu obiectivul mai sus amintit si anume 33.40€. Stopul de protectie undeva sub 28.40€. Acesta este Scenariul petru traderii foarte agresivi.

Cei cumpatati ar fi de preferat sa astepte o eventuala testare a suportului pe termen lung care se afla la un nivel de 26.75€-26.60€. Intrarea LONG trebuie protejata imediat sub suport si anume la 25.50€. Primul obiectiv este situat la 28.50€ iar al doilea la 33.40€

Totul, bineinteles, depinde de sentimentul si de directia pietelor internationale.

ALSTOM

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version