Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Telefonica SA un range interesant!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Grupul spaniol Telefonica SA a suferit si el de pe urma corectiilor drastice din ultimele saptamani, dar totusi si-a format un range interesant care lasa de imaginat o inversare de tendinta.

Range-ul format se gaseste undeva intre o rezistenta la 14.40€ si un suport 13.60€.

Depasirea bornei superioare poate avea drept prim obiectiv 14.68€ iar cel secund care pentru moment este situat undeva in jurul valorii de 15.55€

Asadar, cei agresivi ar putea intra la nivelul actual cu un SL la 13.35€. Obiectivele raman cele enumerate mai sus.

TELEFONICA 24.08.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Mai multe din această categorie: BBVA greu, greu dar ... »

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version