Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

CAP Gemini suportul a declansat o reactie pozitiva

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CAP Gemini nu a rezistat la scaderea generala datorata pietelor internationale.

Cursul a atins un suport important si odata cu indicele francez si-a schimbat directia trend-ului spre 32€ - 33.50€.

Serviciul nostru a declansat o alerta de trading in jurul valorii de 28.70€ si opinia noastra este inca pozitiva pentru acest dosar.

Un pullback tehnic poate avea loc in directia 29.30€ punct care poate va declansa o reactie pozitiva mult mai puternica in directia 32€-33.50€

Cei ce vor sa intre la acest nivel pot initia o pozitie de LONG cu obiectivul mai sus amintit si un stop de protectie situat la 28.10€

CAP GEMINI 16.08.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version