Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Weekly Trader-Romania.com

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Incepand din aceasta luna si la cererea multor clienti vom incerca sa realizam o noua rubrica pe site-ul nostru, rubrica dedicata membrilor Trader-Romania.com

Saptamanal vom "pune la lucru" robotii nostrii sa scaneze pietele Europene si va vom afisa actiunile cu cel mai mic procentaj de risc.

Vom incerca sa identificam si nivelurile de suport si rezistenta cele mai importante.

Speram sa profitati din plin de aceasta rubrica.

Tendinta Actiune Indice Grafic Sup. Rez.
LONG METRO GE METRO 33.46 38.10
LONG ADIDAS GE ADIDAS 48.76 50.59
LONG THYSSENKRUPP GE THYSSENKRUPP 26.36 30.11
LONG NOKIAN FIN NOKIAN 27.62 31.28
LONG TELEFONICA SP TELEFONICA 15.06 15.65
LONG PEUGEOT FR PEUGEOT 23.71 26.36
LONG FINMECCANICA IT FINMECCANICA 4.68 5.85
LONG INDESIT IT INDESIT 4.67 5.55

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version