Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

ThyssenKrupp mergeti la etajul ...

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

... superior.

O lunga perioada de crestere urmata de un gap enorm lasat deschis la 34.74€ in urma anuntului de vanzare a actiunilor detinute de grup.

Fabricantul de ascensoare se regaseste in "gratia" investitorilor si indicatorii lasa de crezut intr-o eventuala crestere si de ce nu o eventuala inchidere a gap-ului lasat deschis.

Ca urmare:

Perioada nu este prea prea propice pentru ThyssenKrupp dar totusi merita incercat un trade cu primul obiectiv la 32.70€ si de ce nu la nivelul de 34€.

Intrarea se va face undeva in jurul valorii actuale 31.55€, totul depinzand de pietele internationale.

SL undeva sub 30.40€

THYSSENKRUPP 27.07.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version