Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

METRO, intrare pe pullback!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

6 luni de scadere se pare ca sunt de ajuns pentru Metro.

In cazul unui impuls crescator dat de DAX, Metro poate relua panta crescatoare chiar daca primul obiectiv este foarte apropiat.

In concluzie:

In cazul unui pullback pe un nivel de 38.20€ - 38.30€ putem incerca o intrare LONG cu un prim obiectiv situat la 40€ - 40.60€ urmat de 42.36€. SL-ul este situat pe suportul de 36.50€.

Dar cum pietele internationale asteapta o consolidare, DAX-ul poate efectua un pullback ceea ce ar impinge Metro spre baza canalului descrescator si 37.50€ ar fi un alt punct de intrare LONG cu obiectivul mai sus anuntat.

METRO 25.07.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version