Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Dupa Daimler si BMW urmeaza MAN

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dupa succesul tranzactiilor BMW si Daimler, Trader-Romania.com scoate in evidenta o noua vedeta a pietei germane.

MAN se afla de ceva timp sub presiunea vanzatorilor care se pare ca putin cate putin cedeaza teren in fata celor ce cred intr-o inversare a tendintei.

Indicii internationali incearca si ei sa redreseze panta descrescatoare in care s-au inscris de cateva zile. Din acest punct de vedere si indicele german poate efectua o noua rotatie intr-un canal descrescator ceea ce ar reprezenta un impuls si pentru MAN.

In concluzie:

84.00€ - 84.20€ reprezinta un punct interesant de intrare pentru o tranzactie LONG cu un SL destul de strans aflat in jurul valorii de 81.90€. Obiectivul ar fi situat undeva in jurul valorii de 89€

Cei cumpatati, care nu cred insa in acest impuls pot astepta o noua corectie in jurul unui suport foarte important aflat la 78€ cu un prim obiectiv in jurul valorii de 83.80€

Echipa noastra emite un Scenariu favorabil intoarcerii pe nivelul actual dupa un pullback spre baza canalului crescator si o intoarcere a tendintei pe o unitate de timp inferioara (exemplu 1h).

MAN 19.07.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version