Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Peugeot inca nu ... dar sigur

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Titlul Peugeot se afla intr-o pozitie nefavorabila ceea ce lasa de crezut ca in viitorul apropiat vom asista la o corectie in directia 30€ / 29.70€

Pentru traderii agresivi o reintoarcere la nivelul de 30.90€ reprezinta un bun punct de intrare in SHORT.

Pentru cei cumpatati suportul 30€ / 29.70€ reprezinta un bun nivel de intrare LONG

 

Nu uitati de metodele de investitii pe actiuni de tipul TURBO's si CFD-uri.

PEUGEOT_13.05.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Mai multe din această categorie: « Total un timing excelent

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version