Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

GOOGLE Inc.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Google a mai efectuat o rotatie si s-a intors inca o data pe suportul oblic saptamanal. Analizand lumanarea in weekly putem spune ca presiunea vanzatorilor a fost tot la fel de mare.

Dar totusi ne aflam intr-un punct in care suportul oblic weekly corespunde cu suportul oblic in daily ceea ce ne lasa sa credem ca o eventuala reactie pozitiva va avea loc in scurt termen.

 

Trebuie insa sa tinem cont de inchiderea din aceasta seara ca sa putem trage unele concluzii pentru viitorul apropiat.

 

In daily, o inchidere sub 533$ deschide calea spre suportul orizontal 530$. Acesta va avea o reactie pozitiva dar avand in vedere situatia pietelor internationale putem spune ca o rapida intoarcere pe vechiul suport de 521.50 va avea loc. Scenariu privilegiat.

 

In concluzie:

- pozitiv peste 521.50 cu obiectiv 544$ / 556$ si StopLoss 519$

- inchiderea sub 521.50$ lasa calea deschisa unei corectii in directia suportului saptamanal 508$

 

Grafic in Weekly

Grafic in Weekly

 

 

Grafic in Daily

Grafic in Daily

 

Trader-Romania.com va doreste un sfarsit de saptamana cat mai placut

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Mai multe din această categorie: « GOOGLE Inc.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version