Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

UBISOFT ENTERTAIN: modificare stop

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Avand in vedere comportamentul pietelor financiare ne vedem nevoiti sa modificam stopul de protectie si sa-l punem la o valoare de 6.60Euro.

Cei ce au vandut de dimineata cu un plus de 4% speram ca isi savureaza reusita. Cei dintre dumneavoastra care ati ramas ar fi de preferat sa-si modifice stopul de protectie la 6.60Euro

 

O seara placuta

UBISOFT_ENTERTAIN_11.05.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version