Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

CAC40 Pull-Back Tehnic si atat?

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Indicele francez a inceput astazi un pull-back tehnic in directia 4021 / 4070.
Trebuie urmarita comportarea CAC40 in range-ul 3980-4040 ca sa putem interpreta in continuare comportamentul CAC40.

Cei foarte agresivi pot incerca un SHORT pe nivelul 4021 (riscul fiind destul de mare) iar cei cumpatati pot astepta initierea SHORT-ului pe nivelul 4070.
Spargerea nivelului de 4021 se poate considera drept inceperea pullback-ului tehnic si lasa calea deschisa spre 4070 / 4110 (cei agresivi se pot aventura pe un ordin LONG)

cac40 06.05.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version