Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

SIEMENS AG (SIE)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Siemens incepe sa fie atractiva pentru cei ce vor sa investeasca pe piata germana pe un termen relativ scurt speculand un pullback tehnic.

Din punct de vedere grafic ne aflam intr-o situatie destul de delicata dar cateva tranzactii pe termen scurt merita incercate.

  1. cei agresivi pot incerca un LONG cu punctul de intrare situat intre 93.30€-93.50€ in directia 95.20€-95.40€ (prim obiectiv)
  2. un SHORT poate fi incercat la nivelul 95.40€ cu prim obiectiv 93.50€ si de ce nu suportul de 92€
  3. cei cumpatati si dornici doar de crestere trebuie sa astepte un retur pe nivelul de 92€-92.20€ unde pot initia o intrare LONG in directia 95€-96.75€

O zi placuta in continuare

SIEMENS_20.11.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version