Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

EutelSat: un "Don Quijote" singuratic!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

EutelSat este o actiune care se lupta de ceva vreme cu "morile de vant". Se pare ca actiunea EutelSat este foarte cautata chiar daca in ultimele zile a inceput sa-si piarda din incredere.

Totusi, EutelSat ramane un dosar foarte interesant pe care ar trebui sa-l exploatam in caz de corectie si revenire pe un suport important.

28.80€ - 28.90€ ar fi un nivel foarte interesant de intrare a acestei actiuni in portofoliul nostru. Intrarea LONG ar avea drept obiectiv revenirea la maximul anual de 31.20€ si de ce nu depasirea acestuia. Stopul de protectie trebuie sa fie unul foarte apropiat de acest suport si de ce nu il putem fixa la un nivel luat pe unitate de timp de 1h.

Bineinteles pietele Europene vor avea cuvantul lor de spus in acest Scenariu destul de probabil.

EUTELSAT

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version