Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Gazul "bate" electricitatea! (GSZ.FR)

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

GDF SUEZ (GSZ.FR) revine in atentia investitorilor daily.

Din punct de vedere grafic actiunea are un obiectiv destul de atractiv, 27.30€ care nu ne lasa indiferenti.

  1. 26.05€ - 26.10€ reprezinta un bun punct de intrare LONG cu prim obiectiv 26.50€. Al doilea mare obiectiv ramane totusi 27.36€
  2. SHORT agresiv la primul contact cu 26.46€ dar nu pentru mult timp, cu un obiectiv scurt in jurul valorii de 26.15€. Obiectiv secund in jurul valorii de 25.50€

Primul Scenariu este cel preferat de echipa noastra.

Va dorim o zi placuta in continuare

GDF_SUEZ_18.05.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version