Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Eroare
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 81

UBISOFT ENTERTAIN: Assasin’s Creed?

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Al treilea fabricant mondial de jocuri video va pulica rezultatele pe 12.05.2011

In range-ul 6.20-9.74 (weekly), UBI a trecut printr-o perioada foarte dificila iar dupa maximul din februarie titlul nu a cunoscut altceva decat take-profit dupa take-profit.

UBISOFT ENTERTAIN_weekly

 Actualmente titlul evolueaza in jurul unui suport weekly iar in daily UBISOFT incearca sa treaca bullish dupa o lunga perioada scazatoare.

Asteptam poate o noua mica corectie pe suportul de 6.37 care ar reprezenta un punct bun de intrare pentru cei agresivi.

UBISOFT_ENTERTAIN_09.05.2011

In concluzie: Obiectiv crescator 7.10-7.65 pe scurt termen iar stopul de protectie undeva sub 6.30 EUR

 

Echipa Trader-Romania va ureaza o zi placuta in continuare.

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version