Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

BRUNEL INTERNAT inca putin si gata!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

In asteptarea unei confirmari pentru intrarea acestei actiuni in portofoliu sa incercam sa gasim punctele strategice pentru BRUNEL INTERNAT care se gaseste la un nivel interesant pentru o investitie pe termen scurt.

nivelul actual reprezinta o oportunitate pentru cei agresivi care vor incerca sa speculeze o eventuala revenire a cursului in apropierea rezistentei situate intre 23.14 EUR - 23.83 EUR.

 

 Stopul de protectie se situeaza sub nivelul de 20 EUR ceea ce ne lasa sa credem intr-o scurta continuare a consolidarii spre acest nivel.

Pentru cei cumpatati ar fi bine de asteptat o eventuala revenire a cursului spre 20.50 EUR avand drept obiectiv valorile mai sus amintite, 23.14 EUR - 23.83 EUR.

CAC40

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version